Straattheater festival Spoffin

Project:    Spoffin
Klant:       Spoffin
Locatie:     Amersfoort

Tijdens het straattheater festival Spoffin kwamen acts vanuit de hele wereld naar de binnenstad van Amersfoort om op te treden. Op 13 locaties hebben wij de artiesten ondersteund met rigging, licht, geluid en 54 Harmonic Design speakers.

 


DU Tell Academy

Project:    Sporen van Indië
Klant:        Inspired Live Communications
Locatie:     Melia Sitges Hotel, Spanje

In april hebben wij in opdracht van Inspired Live Communications alle techniek verzorgd tijdens een corporate congres in het Melia Sitges Hotel in Spanje. Tijdens dit meerdaags event was er in de plenaire zaal een 60 meter curved decor, 35m2 LED scherm en een mooie lichtset. Daarnaast voorzagen we in diverse AV techniek voor de verschillende subzalen.

 


Sporen van Indië

Project:    Sporen van Indië
Klant:        Red van der Putten
Locatie:     Eemhuis, Amersfoort

“Sporen van Indië” is een documentaire van Hans Goedkoop en Reda van der Putten. Na vier eeuwen gemeenschappelijke geschiedenis heeft bijna 10% van de Nederlanders Indisch bloed in de familie. In deze documentaire wordt de geschiedenis van de verwevenheid tussen Indië en Amersfoort getoond.

De première van deze documentaire vond plaats in het Eemhuis in Amersfoort. Hiervoor hebben wij een 10 meter breed projectie scherm opgehangen. Dit scherm is motorisch (op afstand) in hoogte verstelbaar zodat overdag het scherm weggehangen kon worden en in de avond het scherm tevoorschijn kwam.

Voor extra scherp beeld hebben we een projector neergezet met 20.000 ANSI lumen voor optimale helderheid. En voor het beste geluid hebben we gekozen voor een Harmonic Design HLS geluidsysteem. Om een mooie sfeer te creëren in de zaal hebben we Astera AX9 accuspots geplaatst.


RTL GP MAGAZINE

Project:     RTL GP Magazine
Klant:        World White Label
Locatie:     Lichtenvoorde

RTL GP is een sportprogramma over voornamelijk de auto- en motorsport. In opdracht van World White Label zijn wij gevraagd om de studioverlichting te regelen voor de opnames van 15 afleveringen. Hiervoor werd een sportwinkel in Lichtenvoorde omgebouwd tot TV studio. Hiervoor hebben wij gebruik gemaakt van onder andere: Luxibel 240-cw, Desisti super led F6, CLF ledwash XL en Astera AX9 & Titan tubes.


AFAS Outdoor medewerkers event

Project:     Outdoor medewerkers event
Klant:        AFAS Software
Locatie:     AFAS Campus, Leusden

Maandelijks organiseert AFAS een event voor alle medewerkers om alle ins en outs van het bedrijf te bespreken. Tijdens één van de edities van het afgelopen jaar hebben zij ervoor gekozen om het event buiten te houden op hun eigen terrein. Wij hebben AFAS voorzien van de juiste apparatuur waaronder: een passend audiosysteem inclusief PA torens, een LED-scherm en alle staging.


De Bankier Tilburg

Project:   De Bankier Tilburg
Klant:     Novaform Vastgoedontwikkelaars
Locatie:  Tilburg

Het bereiken van het hoogste punt is altijd een feestelijk moment voor de bouw. Vanuit Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben wij de vraag gekregen om De Bankier in Tilburg in de schijnwerpers te zetten. Vier avonden is vanuit de stad en de regio de lichtshow te zien. Tijdens de eerste avond activeerde wethouder Bas van der Pol de lichtshow met een druk op de knop.

Om deze luxe woontoren met 120 stadsappartementen uit te lichten hebben wij gebruik gemaakt van CLF Lighting Ares lampen, om de toren van kleur te veranderen, en ROBE Lighting s.r.o. MegaPointe lampen die de lucht in schijnen.

Fotografie: Ger Neijenhuyzen

Mollieverse festival

Project:   Mollieverse festival
Klant:     Plugged Live Shows, MCI
Locatie:  Thuishaven, Amsterdam

Onlangs vierde Payment Service Provider Mollie hun 18e verjaardag met een festival genaamd Mollieverse. Het bedrijf groeide van 150 naar 700 werknemers in een jaar. Dat was natuurlijk een goed moment om iedereen bij elkaar te laten komen en dit gezamenlijk groots te vieren.
In opdracht van Plugged Live Shows en MCI leverden wij het licht, geluid, video en LED schermen voor de plenaire zaal en 6 sub zalen bij festivalterrein Thuishaven. Een extra bedankje voor Thomas Isarin (unlimitedproductionsbv) en ESWA licht en geluid.

Amersfoort World Jazz Hybrid Festival

Project:   Amersfoort World Jazz Hybrid Festival
Klant:     Amersfoort World Jazz & Jaap Producties
Locatie:  Prodentfabriek, Amersfoort

Met diverse nationale en internationale artiesten zoals: John Clayton, Oleg Akkuratov, Tim Hennekes en Peter Beets werd het dak van de Prodentfabriek geblazen.

Vanuit de Prodentfabriek werden 3 streams simultaan de wereld in gestuurd. Met 2 bemande en 3 remote camera’s werden de optredens in deze bijzondere locatie live uitgezonden over de hele wereld naar ongeveer 10.000 kijkers.


Opening AFAS Clubhuis en Theater

Project:   Opening AFAS Clubhuis en Theater
Klant:      AFAS
Locatie:  AFAS, Leusden

In het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Maxima is het AFAS Clubhuis en Theater officieel geopend. Tijdens dit feestelijke openingsweekend, wat door meer dan 7000 bezoekers werd bezocht, hebben wij in het restaurant van het Clubhuis een 360 graden truss constructie gebouwd.

In opdracht van softwarebedrijf AFAS hebben wij het podium voorzien van licht en geluid. Hierdoor werden artiesten zoals pianist Jan Vayne en operazangers Francis van Broekhuizen vanuit alle hoeken verlicht en versterkt. In de 360 graden truss constructie hebben wij meer dan 20 speakers van Harmonic Design en diverse verlichting geplaatst.

Naast het leveren van de techniek rondom de truss constructie hebben we ook aanvullende verlichting en crew geleverd voor de officiële openingsceremonie in de theaterzaal.


Matrix van onder andere 42 ROBE Spikies

Project:   Matrix ROBE Spikies
Klant:      SwitchLive
Locatie:  Singelfilm Studio’s, Amsterdam

In opdracht van SwitchLive hebben wij de rig en het licht geleverd voor een liveset van een internationale dj bij Singelfilm studio’s in Amsterdam. Deze bestond onder andere uit een matrix van 42 ROBE Lighting s.r.o. Spikies.