AFAS Outdoor medewerkers event

Project:     Outdoor medewerkers event
Klant:        AFAS Software
Locatie:     AFAS Campus, Leusden

Maandelijks organiseert AFAS een event voor alle medewerkers om alle ins en outs van het bedrijf te bespreken. Tijdens één van de edities van het afgelopen jaar hebben zij ervoor gekozen om het event buiten te houden op hun eigen terrein. Wij hebben AFAS voorzien van de juiste apparatuur waaronder: een passend audiosysteem inclusief PA torens, een LED-scherm en alle staging.


De Bankier Tilburg

Project:   De Bankier Tilburg
Klant:     Novaform Vastgoedontwikkelaars
Locatie:  Tilburg

Het bereiken van het hoogste punt is altijd een feestelijk moment voor de bouw. Vanuit Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben wij de vraag gekregen om De Bankier in Tilburg in de schijnwerpers te zetten. Vier avonden is vanuit de stad en de regio de lichtshow te zien. Tijdens de eerste avond activeerde wethouder Bas van der Pol de lichtshow met een druk op de knop.

Om deze luxe woontoren met 120 stadsappartementen uit te lichten hebben wij gebruik gemaakt van CLF Lighting Ares lampen, om de toren van kleur te veranderen, en ROBE Lighting s.r.o. MegaPointe lampen die de lucht in schijnen.

Fotografie: Ger Neijenhuyzen

Mollieverse festival

Project:   Mollieverse festival
Klant:     Plugged Live Shows, MCI
Locatie:  Thuishaven, Amsterdam

Onlangs vierde Payment Service Provider Mollie hun 18e verjaardag met een festival genaamd Mollieverse. Het bedrijf groeide van 150 naar 700 werknemers in een jaar. Dat was natuurlijk een goed moment om iedereen bij elkaar te laten komen en dit gezamenlijk groots te vieren.
In opdracht van Plugged Live Shows en MCI leverden wij het licht, geluid, video en LED schermen voor de plenaire zaal en 6 sub zalen bij festivalterrein Thuishaven. Een extra bedankje voor Thomas Isarin (unlimitedproductionsbv) en ESWA licht en geluid.

Amersfoort World Jazz Hybrid Festival

Project:   Amersfoort World Jazz Hybrid Festival
Klant:     Amersfoort World Jazz & Jaap Producties
Locatie:  Prodentfabriek, Amersfoort

Met diverse nationale en internationale artiesten zoals: John Clayton, Oleg Akkuratov, Tim Hennekes en Peter Beets werd het dak van de Prodentfabriek geblazen.

Vanuit de Prodentfabriek werden 3 streams simultaan de wereld in gestuurd. Met 2 bemande en 3 remote camera’s werden de optredens in deze bijzondere locatie live uitgezonden over de hele wereld naar ongeveer 10.000 kijkers.


Opening AFAS Clubhuis en Theater

Project:   Opening AFAS Clubhuis en Theater
Klant:      AFAS
Locatie:  AFAS, Leusden

In het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Maxima is het AFAS Clubhuis en Theater officieel geopend. Tijdens dit feestelijke openingsweekend, wat door meer dan 7000 bezoekers werd bezocht, hebben wij in het restaurant van het Clubhuis een 360 graden truss constructie gebouwd.

In opdracht van softwarebedrijf AFAS hebben wij het podium voorzien van licht en geluid. Hierdoor werden artiesten zoals pianist Jan Vayne en operazangers Francis van Broekhuizen vanuit alle hoeken verlicht en versterkt. In de 360 graden truss constructie hebben wij meer dan 20 speakers van Harmonic Design en diverse verlichting geplaatst.

Naast het leveren van de techniek rondom de truss constructie hebben we ook aanvullende verlichting en crew geleverd voor de officiële openingsceremonie in de theaterzaal.


Matrix van onder andere 42 ROBE Spikies

Project:   Matrix ROBE Spikies
Klant:      SwitchLive
Locatie:  Singelfilm Studio’s, Amsterdam

In opdracht van SwitchLive hebben wij de rig en het licht geleverd voor een liveset van een internationale dj bij Singelfilm studio’s in Amsterdam. Deze bestond onder andere uit een matrix van 42 ROBE Lighting s.r.o. Spikies.

 


Inbouw bij restaurant Marie in Amersfoort

Project:   Inbouw Harmonic Design
Klant:     Satter Audiovisuele Producties
Locatie:  restaurant Marie, Amersfoort

In opdracht van Vinay Satter hebben wij de volledige geluidsinstallatie verzorgd bij restaurant Marie in Amersfoort. In het onlangs geopende restaurant hebben wij speakers opgehangen van Harmonic Design. De C1CX en C3CX zijn moderne en strakke speakers die zeer geschikt zijn voor bijv. restaurants, bars en hotels. De speakers zijn in dezelfde kleur gespoten als het plafond zodat deze niet opvallen. Daarnaast biedt een audac systeem controle over de verschillende bronnen en volumes in de diverse zones binnen het restaurant.

 


Amersfoort Jazz Online

Project:   Rabobank Amersfoort Jazz Online
Klant:     Stichting Amersfoort Jazz
Locatie:  Stadscafe de Observant en Theater de Lieve Vrouw, Amersfoort

In het weekend van 20-22 November vond de 42ste editie van Rabobank Amersfoort Jazz plaats. Het festival met meerdere podia verspreid door Amersfoort wat normaal in mei wordt gehouden, kon dit jaar geen doorgang vinden. Zodoende heeft de organisatie besloten dit jaar voor het eerst volledig online te gaan. Dit gebeurde vanuit Stadcafe de Observant en Theater de Lieve Vrouw in Amersfoort. Middels 3 livestreams konden vele duizenden kijkers genieten van 19 concerten met wereldklasse jazz muziek. Wij zijn door de organisatie benaderd voor alle camera en livestream faciliteiten.

“We zijn een festival met 0 ervaring op het gebied van broadcasting en om dan zo een ploeg te krijgen is precies wat wij nodig hadden. We zijn zeker niet de makkelijkste klant als het aankomt op een goed voorbereide broadcasting productie en we hebben veel van jullie gevraagd. De inzet en vooral de can-do attitude die iedereen heeft laten zien word door ons als organisatie gezien en heel erg gewaardeerd.”

Wij verzorgden onder anderen:
• Meercamera registratie van 4 podia, met behulp van 20 Panasonic PTZ camera’s.
• De livestreaming van 3 streams simultaan.

Wij willen de organisatie bedanken voor het vertrouwen en het gezellige weekend!

Licht en geluid door Luuk Mol AV.
Foto’s door Fotograafniels.nl
(meer…)


Webinar Nederland CO2 Neutraal

Webinar, Nederland CO2 Neutraal - De Duurzame Adviseurs

Project:   Webinar Nederland CO2 Neutraal
Klant:     De Duurzame Adviseurs
Locatie:  Kantoor de duurzame adviseurs, Amersfoort

Begin Juni hebben wij het kantoor van de Duurzame Adviseurs omgebouwd tot een volledige studio.
Door middel van een webinar was het toch mogelijk om het event, wat 4x per jaar plaats vind, door te laten gaan.
Om de studio af te maken verzorgden wij een mooie decor achterwand die past in de huisstijl van het bedrijf en event.

(meer…)


Dutch International Tangoweek, Amersfoort

Dutch International Tangoweek, Mariënhof Amersfoort

Project:   Tangoweek
Klant:     Dutch Tangoweek Foundation
Locatie:  De Mariënhof, Amersfoort

Afgelopen weekend vond in de Mariënhof te Amersfoort het evenement Dutch International Tangoweek plaats.
Door de huidige omstandigheden was het helaas niet mogelijk om dit festival door te laten gaan in de vorm van de afgelopen jaren.
Om de tangoliefhebbers toch van de muziek te kunnen laten genieten, is het plan voor een digitaal event ontstaan.
Door een mix van streams en live muziek, is de oorspronkelijke festival line-up alsnog samengebracht.
Voor dit event mochten wij diverse technische aspecten leveren.
Waaronder:
– meercamera regie
– live graphics (titels, logo en tickerbalk)
– Inkomende streams uit o.a. Duitsland, Polen en Italië
– Verlichting

We willen de Dutch Tangoweek Foundation bedanken voor het vertrouwen en tot volgend jaar!

(meer…)