Video

Video is een steeds belangrijker wordend aspect binnen de evenementensector. Het stelt u in staat uw boodschap op doeltreffende wijze aan te bieden aan uw publiek. M&S Showtechniek is gedreven in het vinden van de voor u passende audiovisuele oplossing. Wij denken mee in de vormgeving van uw evenement en helpen u bij het kiezen van de juiste techniek. Met juiste materiaal op de juiste plek garanderen wij u een kwalitatieve overdracht van uw boodschap. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen vertrouwen wij enkel op materiaal dat zichzelf al bewezen heeft. Daarnaast maken moderne technieken het mogelijk uw graphics mee te nemen in de vormgeving, decor en  lichtontwerp van uw evenement.

Dutch International Tangoweek, Mariënhof Amersfoort

Livestreaming

Uw evenement aanbieden aan een breder publiek? Niet mogelijk voor publiek of medewerkers om bij het event aanwezig te zijn? Livestreaming is de optie!
Met slechts 1 camera of met meerdere camera’s, wij kunnen uw evenement (volledig) digitaal te laten plaatsvinden. Streaming kan naar een speciaal voor u ontwikkelde en beveiligde server of naar 1 of meer van de standaard platforms, zoals Facebook, Youtube, Twitch, etc. Voor uw livestream kunnen wij desgewenst aanvullende technieken leveren om uw event naar een hoger niveau te brengen. bijvoorbeeld:

  • Uw logo of die van partners/sponsors
  • Inbellen van (gast)sprekers
  • Q&A
  • live polling
  • Live graphics (titels, ticker, timers)

Flexibel zijn in de te kiezen locatie en zeker zijn dat uw stream doorgang heeft? Wij kunnen diverse straal- of 4G backupverbindingen leveren.

Wilt u een livestream? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webinar of webcast

Kom op efficiënte wijze in contact met uw klanten en/of werknemers door middel van een een webinar of webcast. Wij kunnen uw locatie inrichten tot professionele studio met state-of-the-art apparatuur en een custom decor. Wij maken gebruik van de conference software wat reeds aanwezig is binnen uw onderneming. Deze software in combinatie met professionele AV apparatuur, maakt het mogelijk om met een minimale voorbereiding, een maximale video- en audiobeleving te creëren.

Wilt u een webinar of webcast geven? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Webinar, Nederland CO2 Neutraal - De Duurzame Adviseurs

Cameraregistratie & Graphics

Een opname van uw bedrijfsfilm, meer-cameraregistratie van uw keynote of een livestream van uw publieksevenement? M&S Showtechniek levert graag de materialen en technici om uw evenement op doeltreffende wijze vast te leggen. Desgewenst nemen wij zelfs de post-productie uit handen en ontvangt u registratie later op DVD of USB.
Ook is het mogelijk een live-registratie te maken die via een livestream en/of (LED) schermen te bewonderen is.

Naast de uitvoerende aspecten heeft M&S Showtechniek ook de expertise mee te denken over de creatieve kant van uw audiovisuele boodschap. Onze in-house graficus kijkt graag met u naar de mogelijkheden tot het integreren van uw huisstijl, logo en artwork in uw keynote en bedrijfsfilm. Daarnaast bied M&S Showtechniek ook de mogelijkheid om content op maat te maken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.