Video

Video is een steeds belangrijker wordend aspect binnen de evenementensector. Het stelt u in staat uw boodschap op doeltreffende wijze aan te bieden aan uw publiek. Daarnaast maken moderne technieken het mogelijk uw graphics mee te nemen in het lichtontwerp en lichtshow.

Audiovisueel

M&S Showtechniek is gedreven in het vinden van de voor u passende audiovisuele oplossing. Wij denken mee in de vormgeving van uw evenement en helpen u bij het kiezen van de juiste techniek. Met juiste materiaal op de juiste plek garanderen wij u een kwalitatieve overdracht van uw boodschap. Om deze kwaliteit te kunnen garanderen vertrouwen wij enkel op materiaal dat zichzelf al bewezen heeft.

Cameraregistratie

Een opname van uw bedrijfsfilm, meer-cameraregistratie van uw keynote of een livestream van uw publieksevenement? M&S Showtechniek levert graag de materialen en technici om uw evenement op doeltreffende wijze vast te leggen. Desgewenst nemen wij zelfs de post-productie uit handen en ontvangt u registratie later op DVD of USB.
Ook is het mogelijk een live-registratie te maken die via een livestream en/of (LED) schermen te bewonderen is.

Graphics

Naast de uitvoerende aspecten heeft M&S Showtechniek ook de expertise mee te denken over de creatieve kant van uw audiovisuele boodschap. Onze in-house graficus kijkt graag met u naar de mogelijkheden tot het integreren van uw huisstijl, logo en artwork in uw keynote en bedrijfsfilm. Daarnaast bied M&S Showtechniek ook de mogelijkheid om content op maat te maken.

LED schermen

Een alternatief op de traditionele projectieschermen zijn LED schermen. Deze schermen hebben een hoge lichtopbrengst en zijn een spectaculaire aanvulling op uw evenement, keynote of lichtshow. Een LED scherm zorgt voor een indrukwekkende weergaven van uw foto, video en graphics. M&S Showtechniek levert in- en outdoor schermen in verschillende afmetingen en resoluties.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.