Sound

M&S Showtechniek streeft naar verstaanbaarheid. Of het nu gaat om de versterking van een band of om het verstaanbaar maken van de presentatie.

Goed geluid is cruciaal op ieder evenement. M&S Showtechniek werkt met de beste merken om kwaliteit van uw bedrijfs- of publieksevenement te waarborgen. U kunt als eindgebruiker bij ons terecht voor de huur van complete sets, met zorg voor uw evenement samengesteld. Van een geluidssysteem voor een borrel of presentatie tot een complete set voor een band of DJ. Aan pro-users leveren wij ook losse apparatuur.

Daarnaast leveren wij deskundig personeel en advies in de aanloop naar en/of tijdens uw evenement.

Advies

M&S Showtechniek streeft naar verstaanbaarheid. Of het nu gaat om de versterking van een band of om het verstaanbaar maken van de presentatie. Wij denken graag mee over de inzet van de juiste materialen en technici om dit streven te behalen. Zo adviseren wij bijvoorbeeld in het gebruik van bepaalde microfoons om maximale verstaanbaarheid te bereiken en geluidssystemen die uw publiek dekken en overlast aan de omgeving zoveel mogelijk beperken.

Indien gewenst komen bij wij voorafgaand of tijdens het evenement op locatie langs om geluidsmetingen te doen. Denkt u hierbij aan het vaststellen van probleemfrequenties of de handhaving van de opgelegde geluidsnorm. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geluidstechnici

Naast kwaliteitsmateriaal zijn geluidstechnici essentieel in het vinden van de juiste mix. M&S Showtechniek levert technici die jaren affiniteit met muziek optimaal benutten tot het creƫren van de ideale sound, waarbij de grootte van de klus onderschikt is.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.