Rentals

Ook bent u bij M&S Showtechniek aan het juiste adres voor verhuur van licht, geluid en daarbij behorende accessoires. Daarnaast leveren wij personeel aan collega-bedrijven.

Materiaal

Naast totaalleverancier is M&S Showtechniek ook uw partner voor de verhuur van materialen. U kunt bij ons als eindgebruiker terecht voor de verhuur van een complete set op maat voor uw presentatie, borrel of feest.

Als pro-user kunt bij ons terecht voor extra materiaal als aanvulling op uw eigen assortiment. Al ons materiaal is van gerenommeerde merken waarvan wij kwaliteit en werking garanderen. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw evenement, waarbij ontzorgen onze prioriteit heeft.

Personeel

Naast de verhuur van materiaal kunt u bij M&S Showtechniek terecht voor personeel. Ons technisch personeel assisteert collega-bedrijven graag bij het uitvoeren van de producties. Op locatie werken wij desgewenst volledig incognito of onder de naam van uw bedrijf.
Daarnaast kunt u ook ons inschakelen in de aanloop van een project, wij denken met u mee over de uitvoering van uw plannen. Eventueel nemen wij de (gedeeltelijke) projectleiding van u over tijdens het evenement. Op deze manier helpen wij collega’s het maximale uit hun productie te halen zonder dat kostbare tijd en informatie op de productie zelf verloren gaat.

M&S Showtechniek levert:
– Allround technici (Projectleiding, op- en afbouw)
– Geluidstechnici (FOH, monitor, prikker)
– Lichttechnici (ontwerper, operator)
– Videotechnici (schakeltechniek, regisseur, graficus, camera)
– Rigging (rigger, grounder)
– Effectentechnici (laser, pyro, specialfx)

Bekijk de diverse collegabedrijven die regelmatig gebruik maken van het personeel van M&S Showtechniek.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.