Panasonic UE-100 4K PTZ

Aan het begin van de Corona werden fysieke evenementen bij ons geannuleerd. Van daaruit kwam een grote vraag naar het streamen van webinars en events. Vanuit die vraag hebben wij gekeken wat de beste opties zijn om evenementen online door te laten gaan. Eerder dit jaar hebben wij daarom meerdere Panasonic UE-100 4K PTZ camera’s aangeschaft met daarbij behorende randapparatuur.

PTZ staat voor: Pan, Tilt & Zoom. Voor ons betekent dit dat we met een controller op afstand de camera’s kunnen bedienen. Zo kunnen wij nog efficiënter te werk gaan.

Deze Panasonic UE-100 4K camera is de opvolger van de HE-130 met onder andere een 4K chip, 12G SDI en NDI. De kwaliteit is een stuk hoger en daarmee ook voor de toekomst voorbereid. Daarbij hebben we ook RP-150 controllers. Hiermee kun je de camera’s met precisie bedienen op afstand voor strakke en rustige bewegingen.

Wil je meer weten over wat we met deze setup voor jouw online event, webinar of workshop of cursus kan betekenen? Neem dan contact met ons op.