Light

De juiste belichting is een belangrijk aspect van uw evenement. M&S Showtechniek werkt enkel met algemeen geaccepteerde kwaliteitsproducten, waarop wij blindelings durven te vertrouwen.  Een uitgelichte presentator, zanger of beursstand vormt de basis. Als aanvulling hierop maken we gebruik van kleur, accenten, beweging en effecten om de gewenste beleving mee te geven.

Lichtontwerp

M&S Showtechniek is gedreven in het bedenken van het ideale lichtontwerp. Jaren van ervaring in binnen- en buitenland uiten zich in het plaatsen van de juiste lamp op de juiste plek, waarbij onze uitgangspositie kwaliteit boven kwantiteit is.

Wij denken graag met u mee in de belichting van uw bedrijfsevenement, presentatie of beurs, waarbij de essentie ligt in het overbrengen van uw boodschap. Als aanvulling biedt M&S Showtechniek een assortiment aan aanvullende effecten om kracht achter de boodschap te zetten. Hierbij kunt u denken aan special-fx of voorgeprogrammeerde licht- en lasershows, die synchroon lopen met geluid en/of video.

Bij een publieksevenement draait het om het vermaken van uw publiek en het overtreffen van de verwachtingen van u en uw publiek. We streven ernaar om in de vorm van een lichtontwerp een aanvulling te bieden op uw decor of setting. Desgewenst vullen we dit aan met een breed scala aan special-fx: Lasers, CO2, confetti en vlammen.

Onze lichtontwerpen zijn indien gewenst vooraf te visualiseren, waardoor u als klant niet voor verrassingen komt te staan op de productie.

Lichtoperating

Naast het lichtontwerp levert M&S Showtechniek lichtoperators. Deze ervaren technici gaan voor zowel kleine als grote producties gepassioneerd te werk. Met als doel om het maximale resultaat uit de lichtset te halen. Of het nu gaat om de belichting van een beursstand, een publieksevenement of een theatershow, onze operators hebben gevoel voor de juiste sfeer en maken maximaal gebruik van de beschikbare armaturen. Hierdoor zijn we in staat een perfecte lichtshow te creëren.

Naast de bediening van lichtshows levert M&S Showtechniek technici voor het programmeren van tijdcode shows. In deze vooraf geprogrammeerde shows kunnen licht, geluid, video, laser en effecten worden meegeprogrammeerd. Perfect voor bijzondere momenten, zoals openingen of afsluitingen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.