AFAS medewerker van het jaar

Project:  AFAS medewerker van het jaar
Klant:        AFAS
Locatie:     AFAS campus, Leusden

Jaarlijks organiseert AFAS het event: AFAS medewerker van het jaar. Tijdens het event gaan zij opzoek naar de medewerker van het jaar, dit jaar werd dit gedaan door middel van een pubquiz.

In samenwerking met het team van AFAS hebben wij in het restaurant een sfeervolle en functionele setting neergezet. Bij het vaste podium hebben wij een rond truss carré neergezet. Verder hebben wij het restaurant voorzien van diverse 98” en 75” schermen en voor het geluid hebben wij L’acoustics Kiva II speakers geplaatst. Om het geheel sfeervol aan te lichten wij diverse lampen van Robe, Ayrton, CLF Lighting neergezet.

Na afloop vond er een gezellig borrel plaats met een band in het atrium. Voor de band hebben wij het podium geleverd met L’acoustics Kara II speakers. Daarbij een mooie lichtset met diverse moving heads van Robe en Martin Lighting.


AFAS Festival

Project:    AFAS Festival
Klant:        AFAS
Locatie:     AFAS campus, Leusden

AFAS organiseerde in september op hun campus in Leusden een week lang het AFAS festival voor onder andere klanten, relaties, partners en medewerkers. Deze feestelijke week werd op zaterdag afgesloten met;”AFAS in concert”.
Tijdens dit concert, in samenwerking met Stage Entertainment,  werden diverse musical nummers gespeeld waarvoor de inwoners van Leusden en omstreken zijn uitgenodigd.

Voor het festival hebben wij de theaterzaal en het gehele buitenpodium voorzien van AV-techniek. Daarnaast hebben wij ook het gehele terrein voorzien van achtergrondmuziek en sfeerverlichting.


DU Tell Academy

Project:    Sporen van Indië
Klant:        Inspired Live Communications
Locatie:     Melia Sitges Hotel, Spanje

In april hebben wij in opdracht van Inspired Live Communications alle techniek verzorgd tijdens een corporate congres in het Melia Sitges Hotel in Spanje. Tijdens dit meerdaags event was er in de plenaire zaal een 60 meter curved decor, 35m2 LED scherm en een mooie lichtset. Daarnaast voorzagen we in diverse AV techniek voor de verschillende subzalen.

 


Sporen van Indië

Project:    Sporen van Indië
Klant:        Red van der Putten
Locatie:     Eemhuis, Amersfoort

“Sporen van Indië” is een documentaire van Hans Goedkoop en Reda van der Putten. Na vier eeuwen gemeenschappelijke geschiedenis heeft bijna 10% van de Nederlanders Indisch bloed in de familie. In deze documentaire wordt de geschiedenis van de verwevenheid tussen Indië en Amersfoort getoond.

De première van deze documentaire vond plaats in het Eemhuis in Amersfoort. Hiervoor hebben wij een 10 meter breed projectie scherm opgehangen. Dit scherm is motorisch (op afstand) in hoogte verstelbaar zodat overdag het scherm weggehangen kon worden en in de avond het scherm tevoorschijn kwam.

Voor extra scherp beeld hebben we een projector neergezet met 20.000 ANSI lumen voor optimale helderheid. En voor het beste geluid hebben we gekozen voor een Harmonic Design HLS geluidsysteem. Om een mooie sfeer te creëren in de zaal hebben we Astera AX9 accuspots geplaatst.


AFAS Outdoor medewerkers event

Project:     Outdoor medewerkers event
Klant:        AFAS Software
Locatie:     AFAS Campus, Leusden

Maandelijks organiseert AFAS een event voor alle medewerkers om alle ins en outs van het bedrijf te bespreken. Tijdens één van de edities van het afgelopen jaar hebben zij ervoor gekozen om het event buiten te houden op hun eigen terrein. Wij hebben AFAS voorzien van de juiste apparatuur waaronder: een passend audiosysteem inclusief PA torens, een LED-scherm en alle staging.


De Bankier Tilburg

Project:   De Bankier Tilburg
Klant:     Novaform Vastgoedontwikkelaars
Locatie:  Tilburg

Het bereiken van het hoogste punt is altijd een feestelijk moment voor de bouw. Vanuit Novaform Vastgoedontwikkelaars hebben wij de vraag gekregen om De Bankier in Tilburg in de schijnwerpers te zetten. Vier avonden is vanuit de stad en de regio de lichtshow te zien. Tijdens de eerste avond activeerde wethouder Bas van der Pol de lichtshow met een druk op de knop.

Om deze luxe woontoren met 120 stadsappartementen uit te lichten hebben wij gebruik gemaakt van CLF Lighting Ares lampen, om de toren van kleur te veranderen, en ROBE Lighting s.r.o. MegaPointe lampen die de lucht in schijnen.

Fotografie: Ger Neijenhuyzen

Mollieverse festival

Project:   Mollieverse festival
Klant:     Plugged Live Shows, MCI
Locatie:  Thuishaven, Amsterdam

Onlangs vierde Payment Service Provider Mollie hun 18e verjaardag met een festival genaamd Mollieverse. Het bedrijf groeide van 150 naar 700 werknemers in een jaar. Dat was natuurlijk een goed moment om iedereen bij elkaar te laten komen en dit gezamenlijk groots te vieren.
In opdracht van Plugged Live Shows en MCI leverden wij het licht, geluid, video en LED schermen voor de plenaire zaal en 6 sub zalen bij festivalterrein Thuishaven. Een extra bedankje voor Thomas Isarin (unlimitedproductionsbv) en ESWA licht en geluid.

Opening AFAS Clubhuis en Theater

Project:   Opening AFAS Clubhuis en Theater
Klant:      AFAS
Locatie:  AFAS, Leusden

In het bijzijn van Hare Majesteit Koningin Maxima is het AFAS Clubhuis en Theater officieel geopend. Tijdens dit feestelijke openingsweekend, wat door meer dan 7000 bezoekers werd bezocht, hebben wij in het restaurant van het Clubhuis een 360 graden truss constructie gebouwd.

In opdracht van softwarebedrijf AFAS hebben wij het podium voorzien van licht en geluid. Hierdoor werden artiesten zoals pianist Jan Vayne en operazangers Francis van Broekhuizen vanuit alle hoeken verlicht en versterkt. In de 360 graden truss constructie hebben wij meer dan 20 speakers van Harmonic Design en diverse verlichting geplaatst.

Naast het leveren van de techniek rondom de truss constructie hebben we ook aanvullende verlichting en crew geleverd voor de officiële openingsceremonie in de theaterzaal.


Dutch International Tangoweek, Amersfoort

Dutch International Tangoweek, Mariënhof Amersfoort

Project:   Tangoweek
Klant:     Dutch Tangoweek Foundation
Locatie:  De Mariënhof, Amersfoort

Afgelopen weekend vond in de Mariënhof te Amersfoort het evenement Dutch International Tangoweek plaats.
Door de huidige omstandigheden was het helaas niet mogelijk om dit festival door te laten gaan in de vorm van de afgelopen jaren.
Om de tangoliefhebbers toch van de muziek te kunnen laten genieten, is het plan voor een digitaal event ontstaan.
Door een mix van streams en live muziek, is de oorspronkelijke festival line-up alsnog samengebracht.
Voor dit event mochten wij diverse technische aspecten leveren.
Waaronder:
– meercamera regie
– live graphics (titels, logo en tickerbalk)
– Inkomende streams uit o.a. Duitsland, Polen en Italië
– Verlichting

We willen de Dutch Tangoweek Foundation bedanken voor het vertrouwen en tot volgend jaar!

(meer…)


100% Inspiratieshow tour-finale

100% inspiratie tour, beatrixtheater Utrecht

Project:   100% Inspiratieshow
Klant:     100% Thijs Lindhout
Locatie:  Beatrix Theater, Utrecht

10 Februari sloten wij in het Beatrix Theater in Utrecht de tour van de 100% Inspiratieshow af.
De weken ervoor waren we in 11 verschillende theaters in verschillende 11 provincies.

Voor het hoogtepunt van de tour mochten we plaatsnemen in de de set van de musical Tina, waar we ook gebruik mochten maken van de aanwezige techniek.

(meer…)