AFAS medewerker van het jaar

Project:  AFAS medewerker van het jaar
Klant:        AFAS
Locatie:     AFAS campus, Leusden

Jaarlijks organiseert AFAS het event: AFAS medewerker van het jaar. Tijdens het event gaan zij opzoek naar de medewerker van het jaar, dit jaar werd dit gedaan door middel van een pubquiz.

In samenwerking met het team van AFAS hebben wij in het restaurant een sfeervolle en functionele setting neergezet. Bij het vaste podium hebben wij een rond truss carré neergezet. Verder hebben wij het restaurant voorzien van diverse 98” en 75” schermen en voor het geluid hebben wij L’acoustics Kiva II speakers geplaatst. Om het geheel sfeervol aan te lichten wij diverse lampen van Robe, Ayrton, CLF Lighting neergezet.

Na afloop vond er een gezellig borrel plaats met een band in het atrium. Voor de band hebben wij het podium geleverd met L’acoustics Kara II speakers. Daarbij een mooie lichtset met diverse moving heads van Robe en Martin Lighting.


AFAS Festival

Project:    AFAS Festival
Klant:        AFAS
Locatie:     AFAS campus, Leusden

AFAS organiseerde in september op hun campus in Leusden een week lang het AFAS festival voor onder andere klanten, relaties, partners en medewerkers. Deze feestelijke week werd op zaterdag afgesloten met;”AFAS in concert”.
Tijdens dit concert, in samenwerking met Stage Entertainment,  werden diverse musical nummers gespeeld waarvoor de inwoners van Leusden en omstreken zijn uitgenodigd.

Voor het festival hebben wij de theaterzaal en het gehele buitenpodium voorzien van AV-techniek. Daarnaast hebben wij ook het gehele terrein voorzien van achtergrondmuziek en sfeerverlichting.


Straattheater festival Spoffin

Project:    Spoffin
Klant:       Spoffin
Locatie:     Amersfoort

Tijdens het straattheater festival Spoffin kwamen acts vanuit de hele wereld naar de binnenstad van Amersfoort om op te treden. Op 13 locaties hebben wij de artiesten ondersteund met rigging, licht, geluid en 54 Harmonic Design speakers.

 


Mollieverse festival

Project:   Mollieverse festival
Klant:     Plugged Live Shows, MCI
Locatie:  Thuishaven, Amsterdam

Onlangs vierde Payment Service Provider Mollie hun 18e verjaardag met een festival genaamd Mollieverse. Het bedrijf groeide van 150 naar 700 werknemers in een jaar. Dat was natuurlijk een goed moment om iedereen bij elkaar te laten komen en dit gezamenlijk groots te vieren.
In opdracht van Plugged Live Shows en MCI leverden wij het licht, geluid, video en LED schermen voor de plenaire zaal en 6 sub zalen bij festivalterrein Thuishaven. Een extra bedankje voor Thomas Isarin (unlimitedproductionsbv) en ESWA licht en geluid.

Matrix van onder andere 42 ROBE Spikies

Project:   Matrix ROBE Spikies
Klant:      SwitchLive
Locatie:  Singelfilm Studio’s, Amsterdam

In opdracht van SwitchLive hebben wij de rig en het licht geleverd voor een liveset van een internationale dj bij Singelfilm studio’s in Amsterdam. Deze bestond onder andere uit een matrix van 42 ROBE Lighting s.r.o. Spikies.

 


Soenda Indoor Festival 2020

Soenda Indoor Festival 2020, DeFabrique

Project:   Soenda Indoor Festival 2020
Klant:     TYS Productions
Locatie:  DeFabrique, Utrecht

In februari mochten wij wederom de lichtoperating verzorgen voor de Lombok Area op Soenda Indoor Festival.
(meer…)